КОНТАКТИ ВАРНА
Варна, ул.Никола Даскалов 8
тел: 052 91 41 49
моб.: 08 999 688 34
e-mail: ani@expressions.bg

Широкоформатен печат

Рекламна агенция Експрешънс - Варна предлага шрокоформатен печат върху различни материали - винил, винилна мрежа, текстил, канаваца, плоскости, фолио и други.

Няколко са видовете мастила, които се използват при широкоформатния печат.

 

UV печат


Това е най-съвременната технология на печат с мастила от течен полимер, които се втвърдяват при облъчване с UV светлина. Моменталното съхнене на мастилата дава възможност на тази технология да се използва за директен печат върху всякакви материали, като PVC плоскости, пенокартони, плексиглас, текстил, хартия, алполик, дърво, стъкло, алуминии и много други. Качеството на печат е много високо в пълноцветен режим, което на практика измества сито печатните технологии. Разгледайте портфолио печат на табелки от PVC и пенокартон тук.


Солвентен печат


Солвентните технологии за дигитален широкоформатен печат се отличават с голяма устойчивост на външни условия. Като основа на мастилата се използва разредител, който разтваря PVC повърхностите. Идеална технология за производство на външна реклама с висока устойчивост. Дигиталният широкоформатен печат на водна база е с изключително високо качество и се използват за печат върху хартиени носители, като: постерна хартия 120-200 гр./м2, фотохартия 200-300 гр./м2, backlit филм за задно осветяване, канава за репродукции. За допълнителна водо- и UV устойчивост се препоръчва ламинация, с изключение на канавата. текстил


Текстилен печат


Технологията Dye Sublimation е в основата на багренето в текстилната промишленост. С развитието на дигиталните технологии, класическият метод на щамповане се измества от директния печат със сублимационни мастила в късите серии и нестандарните размери и формати. Използването на дисперсни мастила и последващата апретура при 180 градуса целзии позволява перфектни резултати при печат на полиестерни тъкани. Тази технология позволява изработката на: знамена, банери, тенти, чадъри, хоругви, завеси, покривки, декори и други продукти.

Довършителни работи.


Рекламна агенция Експрешънс предлага различни видове довършителни работи, като: рязане, ламиниране, поставяне на капси, шиене и др. Ламинацията е процес, при който се нанася прозрачно или цветно фолио върху мека или твърда повърхност. Ламината предпазва изображението от надраскване, вода, UV лъчи и др. вредни влияния. Това е задължителен процес при производство на автомобилна и подова графика. В зависимост от предназначението се използват различни видове ламинати.