КОНТАКТИ ВАРНА
Варна, ул.Никола Даскалов 8
тел: 052 91 41 49
моб.: 08 999 688 34
e-mail: ani@expressions.bg

За рекламна агенция Експрешънс - ВарнаИнтересно за рекламата

1. Рекламата създава трафик на клиенти.
2. Рекламата привлича нови клиенти.
3. Рекламата подкрепя бизнеса. Тя прави клиентите ви лоялни.
4. Рекламата гарантира продължителността на вашия бизнес. Подсетете хората, че вашите врати са винаги отворени за тях и че разполагате с необходимите им стоки.
5. Рекламата е инвестиция в бъдещето.
6. Рекламата поддържа вашия бизнес в надпреварата с конкурентите. Ако клиентите не знаят за вас или за изгодите да пазаруват от вас, то те ще изберат конкурентите ви.
7. Рекламата ви осигурява трайно място в съзнанието на купувачите.
8. Рекламата дава на вашия бизнес успешен имидж.
9. Рекламата поддържа отношението и мотивацията на вашите служители.
10. Рекламата разширява пазарния ви дял, увеличава търговските ви обороти и води до по-високи печалби.

Правила при представяне на визитната ви картичка.

При делови срещи и преговори, след като се представите и се ръкувате, е добре да подадете и визитната си картичка. Така партньорите ви ще могат да прочетат името ви, още повече че при запознаването то невинаги се чува добре. Това е особено важно при контакти с чужденци, за които е трудно да запомнят веднага българските имена.

Прочети повече...

За рекламата.

За никой от нас думата реклама не е непозната, но какво се крие зад нея? Какви са корените на рекламата? Каква реклама има и за какво служи тя? Нужна ли ви е реклама и защо трябва да рекламирате?

За рекламатаРекламата е с богата история. Нейните корени са в дълбоката древност - Египет, Месопотамия, Гърция и Рим.Тези първи прояви са били надписи и рисунки на стени, използването на викачи и глашатаи, които информирали за стоки или пупблични прояви.
Занаятчиите слагали своите знаци върху продуктите си. Търговци поставяли отличителни надписи и знаци пред магазините, кръчмите и ханчетата си. В последствие рекламата изживява бурно развитие с откриването и развитието на печатарската индустрия и масовото производство.