КОНТАКТИ ВАРНА
Варна, ул.Никола Даскалов 8
тел: 052 91 41 49
моб.: 08 999 688 34
e-mail: ani@expressions.bg

Рекламни запалки 2016

Метален рекламен ключодържател Метален рекламен ключодържател Метален рекламен ключодържател
PLLG-003D
Пластмасова рекламна запалка
PLLG-001
Пластмасова рекламна запалка
PLLG-002D
Пластмасова рекламна запалка
     
PLLG-002C Метален рекламен ключодържател Метален рекламен ключодържател
PLLG-002C
Пластмасова рекламна запалка
PLLG-001D
Пластмасова рекламна запалка
PLLG-001C
Пластмасова рекламна запалка
     
Метален рекламен ключодържател Метален рекламен ключодържател  
SQ-709
Пластмасова рекламна запалка
SQ-709C
Пластмасова рекламна запалка